Tempered Kaca Ti Cina Produsén Shengda Kaca

sagelas Tempered mangrupa jenis kaca sareng stress mékanis nu biasa malah beuki kali ngaliwatan gawena cooling dina kaca ngambang sanggeus Élmu sarta Téknik. Stress permukaan nyaéta leuwih ti 90mpa, jeung stress kaca semi tempered nyaeta antara 24mpa mun 69mpa.

Kasalametan: Ngan alveolate leutik kawas granules sudut obtuse kajadian sakali kaca tempered keur pegat, nu nyegah Hurt penting pikeun awak manusa.

kakuatan tinggi: Kakuatan kaca tempered nyaéta 4 ka 5 kali yen kaca ngambang.

stabilitas termal: Alus 3times stabilitas termal ti kaca ngambang nyieun kaca tempered 300 ° c termal shock ngadeg.

Low-e Kaca (1)

Low-e Kaca (1)


Pos waktos: Nov-13-2019