Derë dhe Dritare

 • Sunroom Nga Kina Prodhuesi Seinda Door&Window

  Sunroom Nga Kina Prodhuesi Seinda Door&Window

  Dhoma e diellit mund të jetë një tarracë me një strehë për të zgjeruar sipërfaqen e shfrytëzueshme të shtëpisë, mund të jetë një dhomë e vogël ndenjeje në të gjitha stinët, pasi ka adoptuar teknikat e modernizuara të ndërtimit për ta bërë atë të ngrohtë në dimër dhe të freskët në verë, gjithashtu mund të të jetë një studio me një tavolinë, një greenho...
  Lexo më shumë
 • Dritarja me anim nga Prodhuesi Kinez Seinda Door&Window

  Dritarja me anim nga Prodhuesi Kinez Seinda Door&Window

  Dritarja me kthesë me anim, me origjinë nga Evropa dhe e popullarizuar nga ndërtimi i shtëpisë pasive dhe rrjetës zero, është një lloj dritareje me karakteristikën unike të të qenit një dritare në stilin e kafazit me rrotullim nga brenda, si dhe një dritare në stilin e pleshtit me hapje të sipërme. mentesha e zgjuar dhe unë...
  Lexo më shumë