Врата и прозорецот

 • Sunroom од Кина Производител Seinda Door&Window

  Sunroom од Кина Производител Seinda Door&Window

  Сончевата соба може да биде тераса со засолниште за да се зголеми корисната површина на куќата, може да биде мала дневна соба во сите сезони, бидејќи ги има усвоено модернизираните техники за градење за да биде топло во зима и ладно во лето, исто така може биди студио со биро, гринхо...
  Прочитај повеќе
 • Прозорец со навалување од кинескиот производител Seinda Door&Window

  Прозорец со навалување од кинескиот производител Seinda Door&Window

  Прозорецот со навалување, кој потекнува од Европа и популаризиран со конструкција со пасивна куќа и нето-нула, е тип на прозорец со уникатна карактеристика што е и прозорец во стилот на обвивка што се ниша навнатре, како и прозорец во стил на бункер што се отвора одозгора. паметна шарка и јас...
  Прочитај повеќе