PRODUCTS

  • solar Panel

    solar Panel

    Kita bisa sumber polycrystal, monocrystal, solar kaca pindho etc ..

  • bangunan Safety Glass

    bangunan Safety Glass

    Kita bisa sumber wall langsir, terisolasi, laminated, kaca termenung etc ..

  • Door & Window

    Door & Window

    Kita bisa sumber aluminium, Casement, lempitan, lawang jendhela etc ngusapake ..

  • Home Decoration

    Home Decoration

    Kita bisa sumber wall latar mburi, lemari buku, kabinèt anggur etc ..

BABAGAN AWAKE DHEWE

  • Shandong Chongzheng Holding Group Co., Ltd.

    MORE

    • 1951

      1951

      taun diadegaké

    • 500+

      500+

      projects diganti

    • 100+

      100+

      negara cooperated

    • 9

      9

      tambahan

  • PANEL SURYA

    PANEL SURYA

    Madeg ing taun 2011. Kita prodhuk dianugerahi sertifikat CE, TUV, CQC. Nglayani kanggo akeh klien biso dipercoyo klasik.

  • BANGUNAN SAFETY GLASS

    BANGUNAN SAFETY GLASS

    Madeg ing taun 1993. Ing salah siji pelopor kaca Enterprises jero Processing ing China. produk kaca Shengda® diwenehake kanggo luwih saka 100 negara.

  • Lawang & WINDOWS

    Lawang & WINDOWS

    Awet, mineral, Environment Produksi, ora deformed, Kuwat kateguhan, Solid Tekstur

  • HOME DECORATION

    HOME DECORATION

    Wooden Door, Living Room, Bedroom, Pawon, Study kamar, Kamar Mandi Dekorasi Series

INDUSTRY NEWS