produk

  • surya Panel

    surya Panel

    Bisa nyadiakeun polycrystal, monocrystal, panel surya kaca ganda jsb ..

  • Wangunan Kasalametan Kaca

    Wangunan Kasalametan Kaca

    Bisa nyadiakeun témbok curtain, insulated, laminated, kaca reflective jsb ..

  • Panto & Jandela

    Panto & Jandela

    Bisa nyadiakeun aluminium, casement, tilepan, panto jandéla jsb ngageser ..

  • imah hiasan

    imah hiasan

    Bisa nyadiakeun témbok tukang, lomari buku, kabinét anggur jsb ..

TENTANG KAMI

  • panel surya

    panel surya

    Didirikeun taun 2011. produk kami geus dileler sertipikat CE, TUV, CQC. Fungsi pikeun loba klien reputable Palasik.

  • Wangunan kaamanan Kaca

    Wangunan kaamanan Kaca

    Didirikeun taun 1993. The salah sahiji pelopor kaca usaha ngolah jero di china. produk kaca Shengda® disadiakeun pikeun leuwih ti 100 nagara.

  • Panto & Windows

    Panto & Windows

    Awét, Soundproof, Lingkungan Produksi, Teu cacad, Strong kateguhan, padet tékstur

  • HOME hiasan

    HOME hiasan

    Kai Door, Living Room, pangkeng, Dapur, Study kamar, Mandi hiasan Series

industri News