Tempered Kaca Saka China Produsen Shengda Kaca

kaca tempered punika jenis kaca karo kaku mechanical biasa malah tambah kaping liwat rush cooling ing url kaca sawise panas. Ing kaku lumahing luwih saka 90mpa, lan kaku saka kaca semi tempered punika antarane 24mpa kanggo 69mpa.

Safety: Mung alveolate cilik kaya granules amba obtuse kedaden sawise kaca tempered kang bejat, kang nyegah babras substansial kanggo awak manungsa.

dhuwur kekuatan: Kekuwatan saka kaca tempered 4 kaping 5 sing saka url kaca.

termal stabilitas: banget 3times termal stabilitas saka url kaca nggawe kaca tempered 300 ° c termal kejut ngadeg.

Low-e kaca (1)

Low-e kaca (1)


Post wektu: Nov-13-2019